sunnuntai 3. elokuuta 2014

Näin ryöstät laillisesti

Rahat vähissä, mutta et osaa tai jaksa tehdä mitään mistä joku maksaisi vapaaehtoisesti? Ei hätää, jokainen ongelma on vain piilossa oleva ratkaisu. Rikoslain 31. luvun 1 § kuuluu näin:
Silloin kun rikoksentekijä kutsuu itseään poliisiksi ja se jonka puolesta hän toimii kutsuu itseään verottajaksi, väkivaltaan tai sillä uhkaamiseen on kuitenkin lakiin kirjoitettu oikeus. Muutenhan veroja ei saataisi laillisesti kerättyä silloin kun joku ei haluakaan maksaa.

Jos siis aiot pistooli ja etälamautin vyöllä käydä ulosmittaamassa naapurisi omaisuutta, muista ensin kirjoittaa virallisella fontilla paperille "minulla on laillinen oikeus verottaa sinua".

Vielä parempi on, jos saat paperiin muutaman allekirjoituksen, jolloin voit kutsua toimintaa demokratiaksi.

Taser X26 -verotusväline ampuu kaksi naapurisi hanuriin pureutuvaa nuolta, joiden kautta kulkeva sähkövirta lamauttaa tahdonalaiset lihakset.

Käyttäydy sivistyneesti ja muistuta naapurillesi, että et käytä mitään voimakeinoja niin kauan kuin hän suostuu yhteistyöhön. Vuosien saatossa hän saattaa jopa unohtaa aseiden olemassaolon, kuvitella maksavansa sinulle vapaaehtoisesti ja naurahtaa väitteelle "verotus on ryöstöä".

Sen lisäksi että kuvio on nyt laillinen, se on myös moraalisesti hyväksyttävä, koska naapurisi voi aina muuttaa muualle jos ei kelpaa. Jos hän valittaa ryöstöstä, voit syyttää häntä kiittämättömyydestä ja itsekkyydestä, koska maksoit osan hänen koulutuksestaan ja lääkärinpalkkioistaan rahoilla jotka verotit häneltä tai toiselta naapurilta. Kasvaisi aikuiseksi, lopettaisi itkemisen ja kantaisi vastuunsa.

Fantastista ja Euroopan kilpailukykyisintä loppukesää toivottaa

http://iloisetveronmaksajat.wordpress.com/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti